Observera att blockering av en användare har andra effekter, såsom:
- Ni kommer att sluta följa varandra och kommer inte kunna följa varandra.
- Denna användare kommer inte kunna interagera med de kodförråd du äger, eller de ärenden och kommentarer du har skapat.
- Ni kommer inte kunna lägga till varandra som medarbetare i kodförråd.